Zverejnili portrét prvej dámy USA, je súčasťou Trumpovho životopisu

TA3 TASR
4.4.2017 07:51

Prvá dáma USA Melania Trumpová má konečne svoj oficiálny fotografický portrét. Záber ju zachytáva v Bielom dome oblečenú v čiernom saku a okolo krku má šatku rovnakej farby.

Zverejnili portrét prvej dámy USA, je súčasťou Trumpovho životopisu
SITA/AP

Diamantový prsteň od manžela

Na prstenníku ľavej ruky má 25-karátový diamantový prsteň, ktorý dostala od manžela k desiatemu výročiu svadby. Portrét sa objavil na webe Bieleho domu ako súčasť oficiálneho životopisu prezidenta Donalda Trumpa.

"Je mi cťou slúžiť v úlohe prvej dámy a teším sa na prácu v prospech amerického ľudu v nasledujúcich rokoch," uvádza sa vo vyhlásení 46-ročnej Melanie, vydanom spolu s fotografiou.

Ich ochrana je nákladná

Prvá dáma USA sa však od inaugurácie svojho manžela, ktorá sa konala 20. januára, ukazuje vo Washingtone len zriedka a väčšinu času naďalej trávi so synom Barronom v Trump Toweri v New Yorku. Očakáva sa, že do Bieleho domu sa obaja presunú po konci školského roka.

Ich ochrana, na ktorej sa okrem Tajnej služby Spojených štátov podieľajú aj polícia a hasiči, stojí podľa newyorského policajného šéfa James O'Neilla každý deň okolo 146.000 dolárov, čo je v prepočte približne 137.000 eur.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok