Streľba v nočnom klube si vyžiadala obeť aj zranených, zrejme išlo o spor

TA3 TASR
26.3.2017 14:26

Streľba v nočnom klube v americkom Cincinnati, ktorá si vyžiadala nadránom najmenej jedného mŕtveho a viac ako desať zranených, bola zjavne vyústením predošlého sporu medzi jednotlivými osobami alebo skupinami. Uviedli to predstavitelia tohto mesta v americkom štáte Ohio.

Nočný klub Cameo bol podľa nich miestom streľby aj v minulosti, napríklad v prvý deň roka 2015 alebo vlani v septembri. Mestský manažér Harry Black označil najnovší prípad za "strašný" a dodal, že prebieha jeho vyšetrovanie.

Polícia predtým nezverejnila žiadne informácie o možných aktéroch alebo motíve streľby, vyhlásila však, že nie sú žiadne náznaky, že by táto udalosť bola spojená s terorizmom. Násilie v preplnenom klube si podľa aktuálnych informácii vyžiadalo okrem jedného mŕtveho celkove 14 zranených. Hovorkyňa miestnej univerzitnej nemocnice uviedla, že jedna z prijatých osôb je v kritickom a ďalšie tri vo vážnom stave.

Po tom, ako zazneli v klube výstrely, mnohí návštevníci utiekli a polícia tak zatiaľ mohla vypočuť iba niekoľko svedkov.

Témy: Cincinnati Ohio
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok