V Podbrezovej sa zrodila remíza, diváci sa gólu nedočkali

TA3 TASR
18.2.2017 21:22

Podbrezovčania museli riešiť už pred zápasom peripetie so zostavou. Nastúpiť totiž nemohla stopérska dvojica Krivák – Kostelný. Prvý pre žlté karty a druhý, kapitán tímu, si pred duelom na rozcvičke natiahol lýtkový sval.

V Podbrezovej sa zrodila remíza, diváci sa gólu nedočkali
SITA/Jakub Julény

Minimum šancí

V prvom polčase domáci nehrozili, väčšiu aktivitu smerom dopredu vyvinuli hostia, no chýbali šance. Jedinú vážnejšiu obstarali krajní obrancovia Dunajskej Stredy v 35. minúte. Živkovič z pravej strany poslal center do šestnástky, kde zakončoval z prvej Davis a iba tesne minul odkrytý priestor bránky.

Inak za zmienku v chladnom počasí do prestávky nestálo nič. Po nej domáci ožili, v 52. minúte vyslali prvú strelu medzi žrde, z priameho kopu z 18 metrov mieril Podio, ale iba tam, kde bol gólman hostí. O pár minút neskôr tento argentínsky futbalista z rohu centroval do malého vápna, kde hlavičkoval Vajda, ale na bránkovej čiare dobre zasiahol Slávik.

Podbrezovčania boli aktívnejší

Na opačnej strane mohol skórovať Pačinda. Pálil z voleja z hranice šestnástky, no tesne vedľa žrde. Podbrezovčania v závere prejavili väčšiu snahu po troch bodoch, ale nedokázali sa trafiť, dobrý pokus predviedol Kuzma, no lopta skončila na konštrukcii bránky.

ŽP Šport Podbrezová – FK DAC 1904 Dunajská Streda 0:0
Rozhodoval: Smolák, ŽK: Djordjevič – Štepanovský, Vida, Huk, 1002 divákov
Zostavy a striedania:
ŽP Šport: Kuciak – Turňa, Kupčík, Kochan, Djordjevič – Podio, Vajda – Polievka (75. Bernadina), K. Kuzma, Alexe (85. Migaľa) – M. Mikuš
FK DAC 1904: Slávik – Živkovič, Šatka, Huk, Davis – Ljubičič – Štepanovský (47. Vida), Kontár, Aluku (70. Sarr), Pačinda – Šafranko (90. Mészáros)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok