Košice potrebovali nájazdy proti Martinu, rozhodol Varga

TA3 SITA TASR
14.2.2017 21:20

Dokonalý obrat sa podaril košickým hokejistom v domácom súboji proti Martinčanom v zápase 45. kola Tipsport ligy.

Košičania zvíťazili 3:2 po nájazdoch, hoci ešte sedem minút pred koncom riadneho hracieho času prehrávali 0:2. V 53. min však Jiří Bicek znížil na 1:2, o necelú minútu Eduard Šedivý vyrovnal a zápas sa posunul do predĺženia aj nájazdov. V nich napokon o dvoch bodoch pre tretí tím tabuľky rozhodol Tibor Varga.

Rostislav Čada, tréner HC Košice: "Začali sme dobre, v prvej tretine sme si utvorili tlak. Žiaľ, neboli sme strelecky úspešní. V druhej tretine sme síce inkasovali gól, no v záverečnej tretine sme vystupňovali tlak a myslím si, že zaslúžene sme zvíťazili."

Pavel Paukovček, tréner MHC Martin: "V utorok sme podali organizovaný výkon. Hrali sme disciplinovane v obrane. Dôležitá bola prvá tretina, v ktorej nás síce súper prestrieľal, no pokusy náš brankár pochytal. Dobre sme hrali v obrannom pásme, neprehrávali sme osobné súboje. Možno sme mohli siahnuť na dva alebo i tri body. Proti súperovi, ako sú Košice, by sme však pred zápasom brali bod. Škoda nášho vylúčenia v tretej tretine, v ktorej sa súper dostal do hry."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok