Zvolenský obrat v Liptove, Klhůfek sa predviedol hetrikom

TA3 ČTK
14.2.2017 20:56

V 44. min viedol nováčik z Liptovského MIkuláša na domácom ľade nad Zvolenom 4:2, ale napokon prehral 4:5 v utorkovom zápase 45. kola hokejovej Tipsport ligy.

Český krídelník Pavel Klhůfek v tíme víťazov zaznamenal hetrik. Liptáci sú naďalej poslední, keď z ostatných 11 zápasov vyhrali jediný. Zvolen sa posunul pred Poprad na šieste miesto v tabuľke.

Róbert Spišák, tréner Liptovského Mikuláša: "Bolo to bojovné stretnutie. Dvakrát sme sa dostali do dvojgólového vedenia, ale súper dal zásahy pri našej početnej nevýhode. Ďalšie góly padli po našich individuálnych chybách. Škoda, v druhej tretine sme hrali naivný hokej, čo súper využil na varovanie. Mrzí nás tretia tretina, kde sme viedli o dva góly, ale tam sa asi ukázala nedospelosť našich mladých hráčov."

Peter Mikula, tréner Zvolena: "Môžeme prejaviť spokojnosť s výsledkom, pretože sme ukázali morálnu silu. Zápas sme otočili a dotiahli sme ho do víťazného konca, ale nemôžem byť spokojný s tým, ako sme niektoré situácie veľmi zle riešili a viackrát sme v zápase prehrávali. Po druhej tretine sa to o niečo zlepšilo, utvorili sme si viacero šancí. Súper síce v tretej tretine odskočil, ale priklonilo sa k nám šťastie a dotiahli sme to do víťazného konca."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok