Boj o voliča v parlamente / Preletia MiG-y na Ukrajinu? / Prídeme vinou poslancov o peniaze? / Konšpirácie vládnu Slovenskom

ta3
19.3.2023 12:12

Prednedávnom sme spoznali plán Moskvy ako do desiatich rokov obsadiť Bielorusko. Tento týždeň vyšli najavo plány ako Kremeľ chce destabilizovať Moldavsko. Plán na destabilizáciu Slovenska Kremeľ zatiaľ nezverejnil, no všetci vidíme, čo sa okolo nás deje. O týchto témach diskutovali Denisa Saková zo strany Hlas-SD, Mária Kolíková z SaS a Anna Andrejuvová z OĽANO.

Vyhlásenia ruských politikov ako po Ukrajine treba ísť ďalej na západ, či aktivity ruskej ambasády na Slovensku nenechávajú nikoho na pochybách, že Kremeľ sa snaží rozložiť Európsku úniu a Slovensko. Môže tak robiť aj vďaka obdivovateľom, ktorí nekriticky šíria moskovskú propagandu a boli by najradšej, keby mohli vítať ruských vojakov ako našich osloboditeľov. Tak ako kedysi v Rakúsku vítali Hitlera po Anschlusse.

Zatiaľ tu ruské tanky nemáme ako v roku 1968, hoci novodobí fanúšikovia Putina sa už na to pripravujú. A z minulosti presne vieme, čo by nasledovalo. Vyše 20 rokov okupácie a riadenie našich životov. Tak dúfajme, že sa jedného dňa nezobudíme a nepovieme si, tak tohto premiéra či premiérku nám ako kedysi vybrali v Moskve.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok