Nič nie je zadarmo / Pošleme naše stíhačky na Ukrajinu? / Príroda nad obchody

ta3
12.2.2023 12:33

Začnime netradične hádankou, čo vy na to? Dobre počúvajte! Zaviedol ich Smer, zrušila vláda Igora Matoviča na návrh Sme rodina, aby to tá istá vláda, i keď už v demisii a s iným premiérom, vrátila späť do hry, na návrh opäť Sme rodina, ktorá ich predtým navrhla zrušiť. Viete čo to je? Nie? No predsa obedy zadarmo. O aktuálnych témach V politike diskutovali Ladislav Kamenický (Smer-SD) a Milan Krajniak (Sme rodina).

Tie isté obedy zadarmo, ktoré vlastne nie sú zadarmo, lebo ich niekto bude musieť zaplatiť, ale aspoň to dobre znie. Tie obedy zadarmo, za ktoré hlasovali aj obyčajní ľudia, hoci ešte pred pár dňami Igor Matovič o návrhu hovoril ako o "nebezpečnom správaní," ktoré ublíži verejným financiám a v súvislosti s ním spomínal predvolebné "populistické jatky." A ešte bonus. Obedy prešli napriek odporu premiéra, ktorý dočasne opäť raz riadi rezort financií. Tvrdí, že na obedy zadarmo pre všetkých nemáme peniaze a nejde ani o adresné riešenie.

Ak ste sa v tom stratili úplne vám rozumieme. A aby sme nezabudli, to, že sa nehlasovalo o zákaze nedeľného predaja ešte nič neznamená. Návrh sa len musí čuduj sa svete prepracovať, aby nad ním pravdepodobne v máji rozpadnutá koalícia vyniesla ortieľ. Tak si dovtedy nezabudnite urobiť zásoby.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok