Renault Mégane GrandCoupé, Hyundai i20 Active, Citroen C3 a BMW 5

TA3
12.11.2016 18:55

Francúzsky Renault nahradil obľúbený sedan Fluence krajším a elegantnejším nástupcom z rodiny Mégane, ktorý si vznešene hovorí GrandCoupé. V čom sa odlišuje od predchodcu a čo ho naopak spája s ostatnými súrodencami? Dozviete sa v dnešnej prvej jazde.

Hyundai reaguje na módnu vlnu oplastovaných a dvihnutých automobilov vo všetkých segmentoch štýlovým, do plastového brnenia oblečeným modelom i20 Active. Vyskúšali sme si ho v kombinácii s novým preplňovaným litrovým trojvalcom. V relácii sa tiež dozviete ako je to s povolením kamery za čelným sklom v novom Citroene C3 ukážeme vám aj nové BMW 5 a MINI Countryman.

A na záver to najlepšie. Dnešným dňom štartujeme súťaž o atraktívne motoristické ceny. Každý týždeň súťažíme o jednu vecnú cenu a jeden poukaz na motocyklový poukaz na kurz bezpečnej jazdy. Na záver budú všetky správne odpovede zaradené do žrebovania o hlavnú cenu, ktorou je štýlový rakúsky elektrický skúter Power Roller Apollo.

Tento týždeň súťažíme o auto na víkend (kategórie C) od najväčšej autopožičovne na Slovensku AVIS a štýlovú jarnú bundu AVIS 20.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok