Odhaľujeme zákulisie Rallye Monte Carlo, netradičnú Toyotu i nové Éčko

TA3
26.3.2016 19:02

V najnovšom Motoringu vám priblížime najstaršiu automobilovú súťaž očami jej účastníkov. Nebudeme rátať sekundy, skôr hľadať pikošky a zaujímavosti, aby reportáž zaujala aj tých, ktorí rely bežne nesledujú. Okrem toho nás čaká ďalší návrat do Ženevy.

Náš kolega, novinár Rasťo Chvála si splnil sen o majstrovstvách sveta. V Peugeote 208 R2 sa ako piaty Slovák v histórii postavil na štart Rallye Monte Carlo.

Hoci s navigátorom Liborom Hlisnikovským chceli hlavne zbierať skúsenosti, napokon dosiahli výsledok, v aký ani nedúfali.

Motoring im bol počas celej rely v pätách a teraz prinášame to najzaujímavejšie zo zákulisia. Dozviete sa aj to, čo súťažné posádky jedia alebo ako pracujú ľadoví špióni.

Dnes sa opäť vrátime na autosalón v Ženeve. Povieme si o extravagantnej Toyote C-HR, ktorá má ambíciu ovládnuť segment kompaktných crossoverov. Malá dodávka Toyota ProAce je navrhnutá vyslovene pragmaticky a nový pick-up Hilux má jednoducho šmrnc.

Dodo zistil, že nie všetky „éčka“ sú škodlivé. To od Mercedesu mu vyslovene zachutilo. Pozrie sa však aj na céčkový kabriolet a veľké SUV GLS.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok