Reprezentácia do 18 rokov sa v Petrohrade stretla s Bulharmi

TA3
18.1.2017 09:25

Víťazstvom nášho mladého tímu sa skončil zápas slovenskej reprezentácie do 18 rokov v rámci memoriálu Valentina Granatkina. Futbalistov opäť navštívil aj generálny konzul Slovenska v Petrohrade Augustín Čisár.

Reprezentácia do 18 rokov sa v Petrohrade stretla s Bulharmi

Memoriál sa uskutočňuje v Petrohrade v dňoch 8. až 21. januára. 18.januara sa futbaloveho zápasu zúčastnil aj konzul. Naša reprezentácia odohrala svoj prvý zápas o piate až ôsme miesto s reprezentáciou Bulharska.

Už v prvom polčase po góloch Martina Rimarenka a Martina Viciana viedla 1:2. Druhy polčas po faule na Martina Viciana a vylúčení bulharského reprezentanta otvoril z penalty Rastislav Kružliak. Do konca zapasu sa stav nezmenil a slovenská reprezentácia zdolala Bulharov 1:3.

Generálny konzul sa po zápase stretol s reprezentantmi a trénermi. Zablahoželal chlapcom k vítazstvu a poďakoval za úspešnú reprezentáciu Slovenska. 29. ročníka memoriálu sa zúčastnili reprezentácie AZ. BY. BG. EST. GR. IR. IND. KZ. LT. LV. MD. RF. SR. SLO. a reprezentácia Petrohradu. Memorial bol zorganizovaný za výdatnej podpory Ruského futbalového zvazu, ale aj UEFA, FIFA a Petrohradu. Na zaver konzul poprial mladým futbalistom veľa úspechov v ďalších zápasoch.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok