Známeho člena piťovcov našli v Bratislave s prestrelenou hlavou

TA3 TASR SITA
11.1.2017 11:29

Mikuláša Polonyho, ktorého v minulosti oslobodili spod obžaloby z vraždy v bratislavskom Irish pube, našli v mestskej časti Lamač so strelným poranením hlavy. Podľa medializovaných informácií sa zrejme pokúsil o samovraždu.

Známeho člena piťovcov našli v Bratislave s prestrelenou hlavou
TASR

V utorok popoludní našli na Heyrovského ulici v bratislavskom Lamači 39-ročného Polonyho so strelným poranením hlavy. Informovala o tom JOJ s tým, že sa zrejme pokúsil o samovraždu. Privolaní záchranári Polonyho, prezývaného Miki, previezli do nemocnice na Kramároch.

V prípade je začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, vzhľadom na vykonávané procesné úkony by poskytnutie bližších informácií mohlo zmariť alebo sťažiť objasnenie a vyšetrenie veci. 

Polony je údajným členom skupiny piťovcov a v minulosti ho odsúdili na 14 rokov pre vraždu v podniku Irish pub v centre Bratislavy v roku 1999. Zahynuli pri nej dve osoby. V roku 2008 ho Krajský súd v Bratislave oslobodil.

Témy: Bratislava
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok