Do vily Milana Kňažka prenikol lupič, herec sa bránil zbraňou

TA3 TASR
11.1.2017 09:48

Streľba sa nadránom ozývala z vily herca a bývalého kandidáta na prezidenta Milana Kňažka. Podľa medializovaných informácií sa k nemu vlámal lupič a herec ho postrelil legálne držanou zbraňou.

"Je to pravda, bol tam lupič," potvrdil Kňažko. Bližšie podrobnosti celého incidentu uviesť odmietol, nakoľko vyšetrovanie tohto prípadu stále prebieha. "Ešte som nebol vypočutý," doplnil s tým, že by to nebolo správne, keby sa teraz ku kauze bližšie vyjadroval.

O prípade informoval ako prvý webový portál Nového Času„Polícia o 1:34 v noci volala záchranárov k 49-ročnému mužovi v dome na Havlíčkovej ulici v Bratislave,“ uviedol pre portál Aktuality hovorca záchranárov Jozef Minár. Muž, ktorý mal postrelenú nohu, skončil v nemocnici na Mickiewiczovej ulici.


Milan Kňažko je slovenský herec a bývalý politik. V októbri 1989 ako jediný v Československej socialistickej republike vrátil titul Zaslúžilý umelec pre nesúhlas s politikou vtedajšieho režimu. Ešte predtým podpísal výzvu Niekoľko viet.
Po Novembri 1989 sa venoval politike, zastával post ministra zahraničných vecí aj ministra kultúry. Kandidoval za prezidenta aj primátora Bratislavy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok