Slovanisti na domácom ľade zdolali Chabarovsk 2:0

TA3 TASR SITA
3.1.2017 21:51

Hokejisti Slovana Bratislava odštartovali kalendárny rok 2017 víťazne, v utorkovom domácom dueli zdolali Amur Chabarovsk 2:0.

Slovanisti na domácom ľade zdolali Chabarovsk 2:0

Slovan bol aktívnejší

"Belasí" boli celý zápas aktívnejším tímom, odpor súpera zlomili v polovici stretnutia, keď sa v rozpätí 88 sekúnd strelecky presadili obrancovia Michal Sersen a Marek Ďaloga. Spoľahlivý výkon podal kanadský brankár Barry Brust, ktorý si druhýkrát v sezóne udržal čisté konto.

Zverencom trénera Miloša Říhu patrí v tabuľke Západnej konferencie naďalej 11. miesto, na ôsmy Viťaz Podoľsk strácajú dvanásť bodov. V rámci dlhej domácej série ich čaká ešte päť zápasov, najbližšie privítajú vo štvrtok 5. januára čínskeho zástupcu Červenú hviezdu Kchun-lun.

Hráme ustálene

"Po zápase proti Spartaku sme si v kabíne dosť hovorili. Dnes hráči hrali s chuťou. Síce sme urobili nejaké chybičky, ale súper šance nepremenil. Za zodpovedný výkon sme si zaslúžili tri body," zhodnotil zápas Miloš Říha, tréner Slovana.

"Celkom ťažko sa nám začínalo a nevedeli sme sa presadiť v strednom pásme. Úvod bol všelijaký, ale prišli dva góly v druhej tretine a to nám pomohlo. Myslím si, že sme boli lepší a zaslúžene zvíťazili. Je veľmi dôležité, že dostávame menej gólov. V prvej polovici sezóny sme mali dosť zranení, zostava sa miešala a teraz hráme ustálene," vyjadril sa obranca Slovana a autor víťazného gólu Michal Sersen

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok