Serena Williamsová sa bude vydávať, vezme si hviezdu z internetu

TA3 ČTK
29.12.2016 23:33

Najlepšia tenistka posledných rokov Američanka Serena Williamsová sa bude vydávať. Nadchádzajúci sobáš s internetovým magnátom Alexisom Ohanianom, spoluzakladateľom sociálnej Reddit, oznámila štýlovo - na svojom účte na spomínanej sieti a básňou.

Tridsaťpäťročná víťazka 22 grandslamov a súčasná svetová dvojka dlhú báseň zakončila popisom toho, ako ju o dva roky mladší Newyorčan požiadal o ruku. "S jedným kolenom na zemi vyriekol štyri slová - a jasom  povedala áno." Ohanian poňal zásnuby v romantickom štýle. Tenisovú hviezdu vzal do Ríma, konkrétne do reštaurácie, v ktorej sa zoznámili. A na jej súhlas verejne reagoval: "Stal som sa najšťastnejším mužom na zemi."

Budúca nevesta dokonca obsiahlu báseň doplnila kresbou, zachytávajúcou onen moment. Dátum svadby zatiaľ dvojica neprezradila. Aj keď je Ohanianova sociálna sieť zvlášť v zámorí populárna, do sobáša prinesie výrazne nižší majetok. Kým ten Serenin odhadujú zámorské servery na 130 miliónov dolárov, pri ňom sa v kolónke miliónov krčí jednomiestne číslo.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok