Nitra pred vlastnými fanúšikmi zdolala Žilinu a upevnila si miesto v tabuľke

TA3 SITA TASR
28.12.2016 21:15

Hokejisti Nitry zdolali Žilinu 4:1 v stredajšom súboji 33. kola Tipsport ligy 2016/2017 a upevnili si 3. miesto v tabuľke najvyššej domácej súťaže.

Nitra zvýšila náskok pred štvrtou Žilinou už na 11 bodov. Po bezgólovej prvej tretine sa domáci ujali vedenia v 24. min gólom Erica Melanda, na ktorý vzápätí odpovedal Rastislav Konečný. Na ďalšie tri presné zásahy z hokejok Juraja Štefanku, Juraja Šišku a Filipa Bajteka však už "vlci" nedokázali reagovať a domov odišli bez bodu.

Andrej Kmeč, tréner Nitry: „Prvá tretina bola vyrovnaná. Žilina bráni veľmi dobre stredné pásmo a myslím si, že dnes sme si s tým celkom slušne poradili. Darilo sa nám to prekonávať. V prvej tretine sme mali šesť minút presilové hry, ktoré sme nezahrali dobre, ale v druhej tretine sa presilovky zlepšili. Na začiatku druhej tretiny sme boli v menšom útlme, ale potom nám tam napadali šance a tretia tretina bola z našej strany podľa môjho názoru výborná. Žilinu sme do ničoho nepustili a naopak, mali sme tam nejaké šance, ktoré sme nevyužili. Chalanom patrí pochvala a myslím si, že aj Juro Halo si zastal svoje miesto veľmi dobre.“

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok