Tyč odletela z auta a zapichla sa do autobusára

TA3 TASR
28.12.2016 10:38

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Dunajskej Stredy a Veľkého Medera zasahovali pri nehode autobusu, ktorá sa stala medzi obcami Okoč a Topoľníky v Dunajskostredskom okrese.

O nehode informovala trnavská krajská hovorkyňa HaZZ Júlia Kedrová. "Počas jazdy sa z oprotiidúceho nákladného vozidla uvoľnila kovová tyč, ktorá prerazila čelné sklo autobusu a zapichla sa vodičovi do vrchnej polovice tela. V autobuse sa nachádzali štyria cestujúci, ktorí neutrpeli zranenia," priblížila Kedrová.

okoc-01_0a000002-8778-b7ad.jpg

Hasiči zraneného vodiča vyslobodili pomocou hydraulického zariadenia a odovzdali ho do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby. Hovorkyňa dodala, že hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia.

Polícia už začala trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy na zdraví z nedbanlivosti. Zároveň hľadá vodiča nákladného auta. V súvislosti s dopravnou nehodou tiež žiadajú svedkov nehody, aby akékoľvek informácie k vodičovi a k nákladnému autu poskytli polícii telefonicky na číslo 158 alebo osobne na okresnom dopravnom inšpektoráte v Dunajskej Strede.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok