Po čelnej zrážke na R1 zahynul muž, známy dídžej skončil v nemocnici

TA3 TASR SITA
18.12.2016 18:45

Smrťou 53-ročného muža sa skončila dopravná nehoda, ktorá sa stala v sobotu v nočných hodinách na rýchlostnej ceste R1 v smere od Hronského Beňadika na Novú Baňu. Ten jazdil v protismere a narazil do BMW, ktoré šoféroval známy slovenský dídžej EKG. V aute sedeli ešte dve osoby.

Po čelnej zrážke na R1 zahynul muž, známy dídžej skončil v nemocnici
TASR/KR PZ BB (ilustračný záber)

Nehodu vyšetrujú

"Vodič osobného motorového vozidla BMW z Nitry sa čelne zrazil s vozidlom Audi A5, ktoré viedol 53-ročný vodič a ktorý jazdil po rýchlostnej ceste v protismere," informovala Mária Faltániová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici s tým, že tento muž zraneniam na mieste podľahol.

Vodič BMW bol slovenský dídžej EKG. Tridsaťtriročný hudobník a jeho dve spolujazdkyne sa momentálne nachádzajú v nemocnici, kde ich čaká niekoľko operácií. Alkohol u neho zistený nebol, u nebohého bude zisťovaný pri pitve. Vodič, ktorý haváriu spôsobil, na mieste zomrel. Škoda na vozidlách je podľa Faltániovej odhadnutá na 75-tisíc eur. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Hudobníka čakajú operácie

DJ EKG, vlastným menom Miroslav Ecker, pochádza z Nitry, kde aj v roku 2003 odštartoval hudobnú kariéru. Vo svojich setoch mieša rôzne hudobné štýly. V roku 2015 predstavil projekt EKG Solo, v rámci ktorého bez prestávky odohral dvanásťhodinový set. Vlani vystúpil na ostrove Ibiza či v chorvátskom Zrće.

O nehode informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook dídžejov kamarát Ľubo Sýkora. "Ako to už chodí, zlá správa ide ruka v ruke s tou dobrou. Tá zlá znie, že Mirko s priateľkou a kamarátkou mal vážnu autonehodu, čelnú zrážku s autom v protismere. Tá dobrá, chvalabohu, je, že i keď si to odniesli nejaké tie stavce a kosti, všetci sú viac-menej v poriadku. Každopádne však Mirka nejaký čas na stagei neuvidíte, aktuálne ho čakajú dve - tri operácie a rehabilitácia," napísal o stave hudobníka, ktorý utrpel sedem zlomenín.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok