NBA: Houston ťahá víťaznú sériu, Toronto zdolalo Milwaukee

TA3 TASR
13.12.2016 10:42

Basketbalisti Houston Rockets si v zámorskej NBA pripísali na konto siedmy triumf v sérii. Doma zdolali Brooklyn Nets 122:118 aj vďaka 36 bodom Jamesa Hardena. Ten navyše zaznamenal 11 asistencií a osem doskokov.

NBA: Houston ťahá víťaznú sériu, Toronto zdolalo Milwaukee
SITA/AP

Houston mal stretnutie väčšinu času vo svojich rukách, ale v druhom polčase dovolil Brooklynu takmer dokonalý obrat. Necelé tri minúty pred koncom prehrávali domáci 113:116, napokon však vyhrali rozdielom štyroch bodov.

"Darilo sa im premieňať pokusy, kým my sme to nedokázali. Zápas mohol pokojne skončiť aj inak. Som spokojný s tým, že sa nám podarilo vrátiť do hry o víťazstvo, ale neteší ma fakt, že sme prehrali. Mali sme šancu, ale je dobré, že sme sa otriasli z prehry proti San Antoniu," zhodnotil priebeh tréner Nets Kenny Atkinson.

Toronto si upevnilo druhú priečku v tabuľke Východnej konferencie po víťazstve nad Milwaukee 122:100. "Hráme momentálne vo veľmi dobrom rytme. Posúvame si loptu, baví nás to, hráme uvoľnene v obrane i v útoku. Funguje jnám to, čo je dobré," citoval nba.com pozápasové slová hráča Raptors Terrenca Rossa. Kľúčom k víťazstvu domácich bola streľba za tri body, kde zaznamenali až o tridsať bodov viac ako ich súper. Hostia prehrali tretí duel v sérii.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok