Zvolen doma nedal šancu Trenčínu, štyrmi gólmi prispel Puliš

TA3 SITA TASR
11.12.2016 21:27

Hokejisti Zvolena zvíťazili v nedeľňajšom domácom stretnutí 29. kola Tipsport ligy 2016/2017 nad Duklou Trenčín 6:2 a v tabuľke súťaže sa dostali na 5. miesto pred Liptovský Mikuláš.

Na úspechu mužstva spod Pustého hradu mal veľký podiel útočník Radovan Puliš, ktorý strelil štyri góly. Po jednom presnom zásahu pridali Juraj Majdan a Peter Hraško, góly hostí strelili Marcel Hossa a Radek Dlouhý. Dukla v tipsportligovej tabuľke klesla na deviate miesto.

"My sme chceli nadviazať na dobrý výkon z Nových Zámkov a aj sa nám to podarilo. Prvá tretina nebola stopercentná, no druhá nám vyšla nad očakávanie, Rado Puliš strelil góly, ktoré nás upokojili. Som rád, že po dlhšom čase sme zvíťazili v dvoch zápasoch za sebou. Sú zápasy, keď to padá a Rado Puliš skutočne hral veľmi dobre, bránil, útočil a hokejová šťastena sa k nemu priklonila," zhodnotil Milan Staš, tréner Zvolena.

Josef Turek, tréner Trenčína: "Hrali sme slabo, preto sme prehrali, ja by som sa k tomu nechcel viac vyjadrovať a hodnotiť, to je všetko, takto to vidím a cítim."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok