Hokejisti Martina deklasovali HK Orange 20 vo vloženom zápase

TA3 TASR
29.11.2016 21:02

Hokejisti MHC Martin deklasovali v utorňajšom vloženom zápase Tipsport Ligy na domácom ľade HK Orange 20 5:0.

Hokejisti Martina deklasovali HK Orange 20 vo vloženom zápase
SITA/AP

Martinčania sa bez ôsmich hráčov základnej zostavy trápia. Bolo to vidno aj na ich utorňajšom výkone v úvodnej tretine. V útoku boli prekvapujúco nebezpečnejší mladíci, ale brankár Pavlas z "béčka" dobre zastúpil Corbeila i Dzubinu a poradil si so všetkými pokusmi hostí. Martinskí hokejisti sa napokon ujali vedenia v 13. minúte po strele Pulliho od modrej.

Ani v úvode druhej tretiny sa hra Martina nezmenila a počas 5-minútovej presilovky dvadsiatky pri vylúčení Pacalaja ho viackrát podržal Pavlas. V polovici duelu však Fabian pri hre štyroch proti štyrom pridal druhý gól domácich. Odvtedy bol favorit lepší, mal častejšie puk na hokejkách a v 33. minúte sa zblízka presadil Pokrivčák - 3:0.

Tretia tretina sa hrala v réžii domácich. V 46. minúte pri výhode o jedného hráča prekonal Durného Korostin a päť minút pred koncom uzavrel strelecký účet vydarenou strelou Rusina. Dvadsiatka aj vo svojom predposlednom tipsportligovom zápase potvrdila, že má problémy so streleckou muškou a v Turci vyšla naprázdno. Brankár Pavlas si vo svojom prvom zápase za martinské "áčko" udržal čisté konto.

MHC Martin - HK Orange 20 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Góly: 13. Pulli (Pokrivčák, Varga), 30. Fabian (Koyš, Heizer), 33. Pokrivčák (Murček, Varga), 46. Korostin (Koyš, Pulli), 55. Rusina (Galamboš). Rozhodovali: Orolin, Husár - Riš, Smrek, vylúčení: 4:3 na 2 min. navyše Leško 10 min. za nešportové správanie, Pacalaj (obaja Martin) 5+DKZ za údery do hlavy a krku, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 855 divákov

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok