Britská princezná na párty porezala mečom speváka

TA3 SITA
28.11.2016 10:24

Britská princezná Beatrice údajne porezala mečom na tvári anglického speváka Eda Sheerana. Ku kurióznemu úrazu údajne došlo počas párty, keď spevák James Blunt povedal, že by sa rád stal rytierom.

Britská princezná na párty porezala mečom speváka
SITA/AP

Stalo sa tak tento mesiac na párty v sídle Royal Lodge vo Windsore, keď spevák James Blunt zažartoval, že by sa rád stal rytierom. Dvadsaťosemročná Beatrice následne vzala meč a zahnala sa ním, pričom neúmyselne zasiahla Sheeranovo líce.

"Čepeľ mu porezala tvár, pričom to bolo len pár centimetrov od pravého oka. Viacero hostí sa vyjadrilo, že to mohlo dopadnúť horšie a že mohol na to oko oslepnúť, ale Ed to zľahčoval. Všetci boli v šoku a Beatrice bola zjavne veľmi rozrušená, no Ed sa zachoval ako pravý gentleman a povedal, že to bola nehoda," uviedol pre denník The Sun nemenovaný zdroj s tým, že 25-ročný Sheeran šiel následne do neďalekej nemocnice. Tam mu ranu zašili a vrátil sa na párty.

Edward Christopher Sheeran vydal v septembri 2011 debutový album s názvom +, z ktorého pochádzajú single The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Lego House, Drunk, Small Bump a Give Me Love. Predvlani uviedol na trh druhú štúdiovku x, na ktorej sa nachádzajú single ako Thinking Out Loud či Photograph. S oboma nahrávkami dobyl UK Chart a s druhou aj americký albumový rebríček Billboard 200. Podarilo sa mu získať napríklad štyri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či dve MTV Europe Music Awards.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok