NBA: Oklahoma zdolala Detroit, Westbrook opäť zažiaril

TA3 TASR
27.11.2016 13:08

Oklamoha City odohrala štvrtý zápas za šesť dní a kým úvodné dva na tripe prehrala, v zostávajúcich sa tešila z víťazstva najmä vďaka dvom triple-double Russella Westbrooka za sebou. Elitný stredný rozohrávač sa na triumfe 106:88 nad Detroitom podieľal 17 bodmi, 15 asistenciami a 13 doskokmi.

Pre Westbrooka to bolo siedme sezónne triple-double, 44. v kariére. Medzi aktívnymi hráčmi sa v tejto štatistike vyrovnal LeBronovi Jamesovi, v historickej tabuľke NBA mu patrí šiesta priečka.

"Na tréningu sme trénovali súboj jeden na jedného. Súperovi sme neponúkli veľa možností a vynikli vo všetkých aspektoch. Sťažili sme im streľbu, mali s ňou problémy počas celého zápasu," povedal na oficiálnom webe NBA Westbrook.

Basketbalisti San Antonia triumfovali deviatykrát za sebou. Zdolali Washington 112:100, pod čo sa 24 bodmi podpísal LaMarcus Aldridge a ďalšími 20 Tony Parker. Každý člen základnej päťky Washingtonu zaznamenal double-double, ani to však nestačilo Wizards na šiesty triumf v prebiehajúcej sezóne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok