Čierny utorok v Tlmačoch. Ľudia zahynuli pri požiari aj nehode

TA3 HaZZ TASR
22.11.2016 11:03

Niekoľkotisícová tekovská obec Tlmače zažila v krátkom čase hneď dve tragické udalosti. Smutne sa skončil požiar rodinného domu na Starej ulici, ku ktorému privolali hasičov pred druhou hodinou v noci. Pri nehode automobilovej zase zahynul mladý muž.

Čierny utorok v Tlmačoch. Ľudia zahynuli pri požiari aj nehode
SITA (ilustračný záber)

Obeťami zrejme syn s matkou

Po príchode na miesto udalosti hasiči zistili, že je plameňmi zachvátený celý dom. Hasičom sa požiar podarilo úplne zlikvidovať okolo piatej hodiny ráno, informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. Udalosť neprežili 2 osoby. Na mieste zasahovali hasiči z Levíc s 2 kusmi hasičskej techniky.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej boli v dome nájdené dve obhorené ľudské telá. „Pravdepodobne by malo ísť o 51-ročného muža a jeho 74-ročnú matku,“ skonštatovala. Príčina požiaru zatiaľ nie je známa. Okolnosti tejto tragédie prešetruje polícia ako prečin usmrtenia.

Narazil do betónového múra

Pri dopravnej nehode na Továrenskej ceste zase zahynul 21-ročný muž. Tragédia sa odohrala v presne nezistenom čase. Vodič osobného motorového vozidla Renault Megan z doposiaľ nezistených príčin narazil do betónového múra.     

„Mladý vodič z Levíc utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. U nebohého muža bude vykonaná pitva, pri ktorej bude zisťované aj prípadné požitie alkoholu,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bol pribraný znalec z odboru cestnej dopravy. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok