Poprad rýchlo viedol, ale Banská Bystrica otočila

TA3 SITA
18.11.2016 22:18

Hokejisti Popradu pod vedením nového trénera Marcela Ozimáka priviezli z ostatných troch zápasov na súperových klziskách 7 bodov, ale v piatok doma tesne prehrali s lídrami Tipsport ligy z Banskej Bystrice 3:4.

Čerstvý navrátilec Lukáš Hvila už po 57 sekundách bekhendom prekonal Andreja Košarišťana a krátko na to Rus Dmitrij Abramov pridal aj druhý gól Popradu. Skvelý úvod a vedenie 2:0 po piatich minútach však Podtatrancom nestačili na zisk bodov, lebo hostia spod Urpína ešte do konca prvej tretiny vyrovnali na 2:2 a v 33. min zásluhou obrancu s kanadským aj talianskym občianstvom Mathewa Maioneho už viedli 3:2.

V 36. min domáci Adam Lapšanský vyrovnal na 3:3, ale 21 sekúnd pred koncom druhej tretiny opäť Maione poslal hostí do vedenia. V 57. min mal Mário Lunter veľkú šancu pridať piaty gól Bystričanov, ale nepremenil trestné strieľanie. Vyše 1600 divákov na tribúnach sa vyrovnávajúceho gólu nedočkalo ani v záverečnej hre bez brankára, a tak si hostia odviezli spod Tatier 3 body.

Poprad sa neodpútal z posledného miesta v tabuľke, zatiaľ čo Banská Bystrica potvrdila líderskú pozíciu a ako prvá sa dostala cez hranicu 50 získaných bodov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok