V obci Prašník to majú kopaničiari k urnám aj sedem kilometrov

10.3.2012 11:41

V Prašníku, obci pri Piešťanoch, ktorá je dlhá sedem kilometrov, prišlo do 11. hodiny 105 z celkových 697 zapísaných voličov.

V obci Prašník to majú kopaničiari k urnám aj sedem kilometrov
SITA

V trnavskom regióne majú dnešné parlamentné voľby zatiaľ pokojný priebeh. TASR to potvrdili predsedovia obvodných komisií v Trnave, Piešťanoch i Senici. Nevyskytli sa žiadne problémy, ktoré by museli komisie aj pre obvody Hlohovec a Skalica riešiť. S účasťou voličov vyjadrili spokojnosť.

V Prašníku, obci pri Piešťanoch, ktorá je dlhá sedem kilometrov, prišlo do 11. hodiny 105 z celkových 697 zapísaných voličov. Toto tempo sa pozdáva predsedovi volebnej komisie Milanovi Mozolákovi, je to, ako uviedol, nad jeho očakávanie. Volia všetky vekové kategórie, k najstarším, bývajúcim na kopaniciach, pôjdu tradične popoludní s volebnou urnou. "Niektorí z kopaníc to majú do volebnej miestnosti aj sedem kilometrov. No a niektorí v obci musia z opačného konca prejsť aj vyše päť kilometrov," konštatoval Mozolák. V Prašníku doteraz odvolilo aj šesť rekreantov z okolitých chát, ktorí prišli z Bratislavy a Humenného.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok