Djokovič ľahko zdolal Goffina, belgický náhradník uhral 3 gemy

TA3 SITA
17.11.2016 22:02

Srbský tenista Novak Djokovič zvíťazil nad Belgičanom Davidom Goffinom za 70 minút 6:1, 6:2 v prvom štvrtkovom zápase v základnej B-skupine dvojhry na koncosezónnom výberovom šampionáte Barclays ATP World Tour Finals v Londýne.

Turnajová dvojka Djokovič mal už pred nástupom na kurt v O2 Arene istotu postupu do semifinále. Po hladkom triumfe nad belgickým súperom (Goffin nahradil zraneného Francúza Gaela Monfilsa, pozn.) len potvrdil prvú priečku v B-skupine.

Na tomto prestížnom turnaji sa Djokovič môže vrátiť pred domáceho rovesníka A. Murrayho na najvyšší post v počítačovom poradí.

"Zo všetkých troch zápasov som sa na kurte cítil najlepšie práve dnes. Cítim, že som šiel výkonom hore a že kvalita mojej hry sa neustále zvyšuje. Bol som pripravený na to, že nastúpim proti Gaelovi, ale napokon to bol David. Nebolo to pre neho jednoduché. Je to výborný hráč, ale dnes to nebol z jeho strany špičkový výkon. Ani pre mňa nebolo ľahké určiť taktiku na iného hráča, ale snažil som sa udržať v dobrom nastavení bez ohľadu na zmenu súpera," povedal Novak Djokovič podľa BBC.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok