Tréner Cíger pred Nemeckým pohárom privítal len 15 hráčov

TA3 SITA
1.11.2016 21:01

Dovedna 15 z 22 nominovaných hráčov vrátane tria nováčikov privítal hlavný tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Zdeno Cíger na utorkovom popoludňajšom zraze v Bratislave pred medzištátnym turnajom o Nemecký pohár 2016 v Augsburgu.

Až šesť hráčov má stále klubové povinnosti v Lige majstrov - Michal Čajkovský, Martin Gernát, Juraj Mikuš, Lukáš Cingeľ, Andrej Kudrna (všetci Sparta Praha) a Adam Jánošík (Liberec). Útočník Dávid Skokan z Chomutova sa hlavnému kormidelníkovi ospravedlnil z utorkového tréningu pre žalúdočné problémy. "Na dnešnom tréningu budeme trochu improvizovať," priznal kouč Cíger a pokračoval: "Ďalší chlapci prídu v noci alebo ráno, to nechám na nich".

Kapitánom na Nemeckom pohári bude skúsený útočník Vladimír Dravecký, ktorý mal "céčko" na drese aj v augustovom prípravnom súboji v Rakúsku. "Je to záväzok a zodpovednosť. Urobím všetko pre to, aby sme boli úspešní. Stále sa snažím pomáhať, či som kapitán alebo nie," povedal Dravecký vo videorozhovore pre oficiálny facebook SZĽH a na margo ambícií na Nemeckom pohári pokračoval: "Slabé mužstvo už dnes neexistuje. Keď budeme dostatočne dobre korčuľovať, budeme mať šancu uspieť. Všetkých chlapcov poznám, je to mix mladších a skúsenejších. Verím, že budeme ťahať za jeden povraz."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok