Podbrezová naďalej v pozitívnom svetle, uspela i v Trnave

TA3 SITA
16.10.2016 23:12

Futbalisti Podbrezovej sú naďalej najpozitívnejším prekvapením tohto ročníka najvyššej slovenskej súťaže. Hráči ŽP Šport sobotňajším víťazstvom 2:0 v Trnave nad domácim FC Spartak v 12. kole Fortuna ligy naďalej figurujú na výbornom 2. mieste.

"Železiari" podľahli v tejto sezóne len v prvý októbrový deň v 11. kole na pôde lídra zo Žiliny (0:1), na ktorého majú v súčasnosti šesťbodový odstup.

Sobotňajší duel v trnavskej City Arene zvládli Podbrezovčania výborne. Po bezgólovom prvom polčase hostia využili chyby zadákov Spartaka: 21-ročný holandský legionár Endy Opoku Bernadina v 50. min a skúsený 34-ročný Miroslav Viazanko v 73. min sa postarali o víťazstvo ŽP Šport.

"Z nášho pohľadu to bol jeden veľmi dobrý, taktický výkon. Obidva tímy sa snažili držať strednú zónu a znepríjemniť si to navzájom. V prvom polčase nám viazla súhra, pri dvoch mikrochybách nás podržal brankár Martin Kuciak, čo sa ukázalo ako kľúčové. Trpezlivosťou a buldodžou povahou sme v druhom dejstve čakali na svoju príležitosť," zhodnotil stretnutie tréner Podbrezovej Marek Fabuľa a doplnil: "Výsledok mohol byť z našej strany krajší, ale sme zaň šťastní. Blahoželám celému mužstvu za poctivú robotu, išli za svojím cieľom. Teším sa, že chlapci každým zápasom rastú."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok