Scéna ako zo 60. rokov. Depardieu a jeho priateľka sa pobili s "kráľom paparazzi"

22.5.2024 13:37

Francúzsky herec Gérard Depardieu a jeho partnerka českého pôvodu Magda Vavrusová mali pred reštauráciou v Ríme potýčku s miestnym fotografom celebrít Rinom Barillarim prezývaným "kráľ paparazzi". Podľa médií herec i fotograf podali trestné oznámenie a priebeh šarvátky popisujú každý inak.

 Gerard Depardieu
Foto: Profimedia

Prišli aj policajti

Sedemdesiatpäťročný Depardieu bol spolu s herečkou a producentkou žijúcou vo Francúzsku obedovať v podniku Harry´s Bar v celebritami vyhľadávanej rímskej ulici Via Veneto.

Deväťdesiatsedemročný Barillari začal pár fotiť, čo sa podľa svedkov po niekoľkých žiadostiach, aby toho nechal, znepáčilo Vavrusovej.

Prítomný publicista Gianni Riotta médiám povedal, že Vavrusová za odchádzajúcim fotografom vybehla na ulicu a napadla ho. Následne sa do toho podľa neho vložil aj Depardieu, ktorý fotografa niekoľkokrát udrel. Neskôr na miesto dorazili policajti.

"Potom prišla sanitka, aby odviezla Barillariho. V tej chvíli Depardieu odišiel autom po Via Veneto. Vyzeralo to úplne ako scéna zo 60. rokov," opísal Riotta.

Fotograf médiám povedal, že dostal tri údery päsťou do tváre. Vavrusová zase hovorila, že sa dotkol jej hrude a strčil do nej.

Barillari podľa svojej biografie citovanej stanicou CNN fotí celebrity vrátane hollywoodskych hviezd vyše 60 rokov.

Za ten čas bol podľa svojich slov viac ako dvestokrát ambulantne ošetrovaný, mal 11 zlomených rebier a 82 zničených fotoaparátov.

Depardieu čelí viacerým obvineniam zo sexuálneho napadnutia žien a v októbri sa má dostaviť na súd.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok