Je nutné zachovať v krajine pokoj. Pre poslancov bude platiť zvýšená bezpečnosť, SNS vyzýva na vypnutie anonymných diskusií

16.5.2024 15:07 , Aktualizované: 16.5.2024 16:19

Podľa koaličných poslancov je nutné zachovať v krajine pokoj a upokojiť situáciu. Dôležitá je teraz aj zvýšená bezpečnosť pre všetkých poslancov.

SNS chce aj legislatívu

SNS zároveň vyzýva médiá, aby v najbližšom období vypli na jednotlivých portáloch všetky anonymné diskusie. Zákaz anonymných diskusií chce strana navrhnúť aj legislatívne. Informovala o tom hovorkyňa strany Zuzana Škopcová.

"SNS v najbližšom období prinesie legislatívu, kde budú zakázané všetky anonymné diskusie. V tomto období je však nutné urobiť všetky kroky, aby napätie v spoločnosti nebolo eskalované," skonštatovala hovorkyňa. Ľudia, ktorí v online priestore páchajú trestný čin, musia podľa strany niesť svoju zodpovednosť.

Z priebehu jednotlivých diskusií je podľa SNS zrejmé, že nevraživosť sa vracia do spoločnosti a je potrebné urobiť všetko pre to, aby v online priestore neboli páchané trestné činy. Vyzývajú na zastavenie zneužívania osobných fotografií či osobných útokov v online priestore.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok