Nešlo o sektu. Polícia rozlúštila šokujúci prípad z Petržalky, ktorý mal tri obete

ta3/Martin Belej
3.5.2024 17:29

V marci 2023 došlo v bratislavskej Petržalke k tragickej udalosti. Z okna bytu vyskočil najskôr muž, potom žena a v byte polícia našla dobodaného malého chlapca. Jednou z verzií pri vyšetrovaní polície mala byť rituálna smrť, tá sa však nepotvrdila. Píšu o tom tvnoviny.sk.

Vražda-petržalka
TASR/Pavol Zachar (ilustračný záber)
Príslušníci Policajného zboru SR zaisťujú vchod do obytného domu v Bratislave.

Nešlo o rituálnu smrť

Z bytovky najprv vyskočil mladý muž. V čase, keď sa polícia pokúšala zistiť odkiaľ skákal, z bytu vyskočila aj žena, jeho sestra. Keď sa polícia dostala do bytu, našla dobodané telo 9-ročného chlapca. Malo ísť o syna ženy, ktorá spáchala samovraždu.

Polícia prípad vyšetrovala ako vraždu. Pitva potvrdila, že "prvý mal zomrieť chlapec i to, že žena si bodné zranenia spôsobila sama". Nebolo však jasné, kto je vrah. Polícia pracovala aj s verziou rituálnej vraždy, pretože súrodenci mali údajne inklinovať k náboženskej sekte.

Pozrite si archívnu reportáž z 19. 3. 2023 o tragickej udalosti:

Motív vraždy chlapca nepoznajú

Polícia vydala stanovisko, v ktorom priblížila, že vrahom chlapca mal byť jeho strýko, ktorý následne vyskočil z okna. Žena ostala so zavraždeným synom v byte päť hodín. Napokon sa rozhodla ukončiť svoj život, vyplýva z informácií spravodajského webu tvnoviny.sk.

Polícia neuviedla, čo mohlo byť motívom vraždy chlapca. Podozrenie, že malo ísť o rituálnu vraždu súvisiacu s členstvom sekte, sa však nepotvrdilo.

„Vykonaným vyšetrovaním nebolo preukázané, že by úmrtie troch osôb súviselo s náboženskou sektou,“ dodal pre televíziu Markíza hovorca Michal Szeiff.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok