Zvolen prekonal Trenčín, čistý hetrik obrancu Dubeňa

TA3 SITA
9.10.2016 20:54

Obranca Lukáš Dubeň bol hlavným strojcom víťazstva Zvolena 4:3 nad Trenčínom v nedeľňajšom stretnutí 11. kola najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Od 43. do 54. min sa čistým hetrikom postaral o priebežný obrat z 1:2 na 4:2, boli to jeho prvé tri ligové góly v kariére.

"Vojaci" ešte znížili zásluhou Kevena Veilleuxa v 56. min, ale už sa im nepodarilo poslať duel do predĺženia. Dukla viedla od 30. min zásluhou Marcela Hossu a po zásahu Pavla Klhůfeka z 36. min na 1:1 ju posunul znova do vedenia Radoslav Tybor v 40. min, tretia tretina však patrila spomenutému 20-ročnému rodákovi z Považskej Bystrice Dubeňovi, ktorý najprv nachytal Jana Cháberu z "nemožného" uhla, potom mu pomohol teč brániaceho Lukáša Bohunického a napokon sa presadil od modrej čiary.

Zvolen zvíťazil nad Trenčínom aj 11. septembra na jeho ľade, vtedy 2:1. Teraz si v Tipsport lige pripísal tretí úspech v rade.

HKM Zvolen - HK Dukla Trenčín 4:3 (0:0, 1:2, 3:1)

Zostavy:

Zvolen: S. Baroš - Andersons, T. Valenta, Habšuda, Demiters, Hataš, F. Fekiač, Dubeň, M. Ivan - Kňazev, B. Mráz, Klhůfek - J. Majdan, P. Zuzin, B. McGregor - Šimíček, Řezáč, Martin Ďaloga - S. Petráš, Halama, Miloš Kelemen

Trenčín: Chábera - L. Kozák, Drgoň, Holenda, M. Novák, Bohunický, Hatala, Albers, Ryzák - Sojčík, R. Dlouhý, L. Novák - J. Gašparovič, Kalináč, Tybor - Marcel Hossa, Veilleux, Ölvecký - Briestenský, J. Švec, D. Novák

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok