Schwarzenegger v Nemecku porušoval predpisy, zaplatil fotografiou

TA3 TASR
3.10.2016 14:08

Arnolda Schwarzeneggera zastavil policajt, ​​pretože sa hollywoodsky herec a bývalý kalifornský guvernér neoprávnene prechádzal na bicykli po mníchovskej hlavnej stanici. Strážca zákona vyriešil priestupok dohováraním a s hrdinom akčných filmov si urobil spoločný záber.

Schwarzenegger v Nemecku porušoval predpisy, zaplatil fotografiou
twitter.com/cyclingweekly

Nedovolená jazda s bodyguardom

Arnold Schwarzenegger sa po stanici bicykloval spolu so svojim telesným strážcom, uviedla polícia. Policajt najskôr zastavil bodyguarda.

Schwarzenegger sa potom policajta spýtal, či je všetko v poriadku. Po upozornení, že jazda na bicykli v daných miestach je zakázaná, obaja cyklisti nádražie opustili. Policajt si s hercom nakoniec urobil takzvané selfie.

Problémy s jazdou mal aj v minulosti

Šesťdesiatdeväťročný Schwarzenegger mal pre jazdu na bicykli problémy so zákonom už vlani v marci. Vtedy ho v Melbourne zastavila polícia za jazdu bez prilby, čo je v Austrálii zakázané.

Americký herec rakúskeho pôvodu prezývaný "Arnie" sa preslávil okrem iného úlohou kyborga Terminátora. Schwarzenegger pri otvorení svojho politologického inštitútu v septembri 2012 pripustil, že počas svojej guvernérskej kariéry dosiahol len z polovice toho, čo si predsavzal.

Podľa svojich slov sa staral o zabezpečenie zdravotnej starostlivosti pre obyvateľov Kalifornie, prebudoval infraštruktúru štátu a uvoľnil miliardy dolárov na vedecký výskum. Kalifornia pod jeho vedením prijala tiež rozsiahly plán na ochranu ovzdušia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok