Harabin stále čaká na Pellegriniho krok. Musí presvedčiť mojich voličov, nie mňa, odkázal

Štefan Harabin uviedol na sociálnej sieti, že od Petra Pellegriniho stále neobdržal žiadnu odpoveď ani reakciu na svoju výzvu z predveľkonočných sviatkov. "Nepočítal som s osobnou odpoveďou, ani som ju nečakal, ale očakávam reakciu voči svojim voličom," zdôraznil.

20240325harabin_special_4030218.jpg
Foto: TASR/Jakub Kotian

Pellegriniho krok

Harabin, ktorý získal v prvom kole približne 264-tisíc hlasov, povedal, že Pellegrini doposiaľ neurobil jediný krok smerom k národnovlasteneckému voličovi. "Nepochybujem o tom, že národnovlastenecký volič má väčšie ambície ako len nezvoliť Korčoka," tvrdí.

Harabinova výzva

Počas veľkonočného piatka Harabin verejne vyzval Pellegriniho cez sociálne siete, či sa líder strany Hlas zaviaže prinajmenšom k niečomu podstatnému z jeho programu, aby mali jeho voliči dôvod vybrať si ho v druhom kole prezidentských volieb.

Harabin si myslí, že je dobré, že Pellegrini nevyhral v prvom kole. Pellegrini podľa neho nestál o podporu SNS a Harabinovho voliča, "teraz sa ukazuje, že bez neho nebude úspešný". 

"Chápem, že nemôže úplne prebrať môj program, lebo by stratil časť svojich voličov, ale niečo musí ponúknuť aj národnovlasteneckému voličovi," zdôraznil Harabin.

Pozrite si archívny rozhovor so Štefanom Harabinom o výsledkoch 1. kola prezidentských volieb.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok