V Senici našli mŕtvu cyklistku. Polícia promptne vyhľadala páchateľa, bol ním jej exmanžel. Zbraň obrátil proti sebe

ta3/TASR
21.3.2024 17:47 , Aktualizované: 22.3.2024 11:16

Krajský vyšetrovateľ začal vo veci štvrtkového (21. 3.) úmrtia 52-ročnej ženy zo Senice trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. Policajti aj v piatok pokračujú v ďalších procesných úkonoch, ktoré majú za cieľ objasniť motív činu a všetky okolnosti, ktoré mu v meste predchádzali. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

polícia
Polícia SR - Žilinský kraj (ilustračný záber)

Spolupráca polície

Mestská polícia bola požiadaná o súčinnosť zo strany štátnej polície pri pátraní po páchateľovi. Asi po polhodine ho policajná hliadka našla pri obchodnom dome pri židovskom cintoríne, kde obrátil zbraň proti sebe, informovalo mesto na sociálnej sieti.

Vyjadrenia úradov

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo na miesto streľby ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci. Podľa hovorkyne Petry Klimešovej už žene nedokázali pomôcť a lekár na mieste konštatoval exitus.

Podľa trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej polícia na miesto okamžite po nahlásení skutku vyslala viaceré hliadky, ktoré pátrali po páchateľovi.

"Udalosť si vzhľadom na závažnosť skutku prevzal krajský vyšetrovateľ, ktorý preverí všetky okolnosti, za ktorých prišla žena o život, a stanoví právnu kvalifikáciu skutku," doplnila.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok