PR správa

Potrebujete lekára špecialistu? Takto sa k nemu môžete dostať bez čakania

PR článok
22.3.2024 00:00

Slovensko zažíva už dlhodobo problém s dostupnosťou ambulantnej zdravotnej starostlivosti. Pacienti čakajú na vyšetrenie u špecialistov aj niekoľko mesiacov. Týka sa to najmä Bratislavského kraja, ale problém s dostupnosťou zdravotnej starostlivosti už majú aj iné regióny Slovenska. Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou upozorňuje okrem iného aj na preťaženosť ambulantného sektora a mnohí lekári majú vysoký vek. Aj to sú dôvody, prečo napriek tomu, že nemajú za seba náhradu, zatvárajú ambulancie. V aktuálnej situácii ponúka riešenie novootvorená Poliklinika Váš Lekár.

thumbnail_Copy of Polep_PLK.jpg
Poliklinika Váš Lekár

„Čakacie doby na termíny vyšetrení sa u našich špecialistov aktuálne pohybujú okolo dvoch týždňov, podľa špecializácie. Stačí zavolať do nášho klientskeho centra (+421 940 40 90 70) a naši kolegovia pomôžu záujemcom o vyšetrenie vybrať čo najbližší termín,“ prichádza s dobrou správou CEO Váš Lekár Pavol Marcinko s tým, že špecialistov môžu za poplatok navštíviť aj nečlenovia polikliniky.



poliklinika_vas_lekar.jpg Poliklinika Váš Lekár

„Situácia v zdravotníctve najmä čo sa dostupnosti zdravotnej starostlivosti týka je vážna a vnímame to aj my. Naša poliklinika je preto k dispozícii všetkým, ktorí to potrebujú. Máme krátke čakacie lehoty, pacienti sa k nám na presný termín vyšetrenia vedia dostať naozaj rýchlo,“ dodal Marcinko.

 

thumbnail_CEO Pavol Marcinko, MUDr. Boris Bajer, PhD.jpg Poliklinika Váš Lekár CEO Pavol Marcinko, MUDr. Boris Bajer, PhD.

Prvá poliklinika aktívneho a dlhého života

Poliklinika Váš Lekár vznikla s myšlienkou prevencie, well-beingu a dlhovekosti. Svojim klientom

ponúka komplexnú zdravotnú starostlivosť od vstupnej základnej či rozšírenej preventívnej

prehliadky až po riešenie konkrétnych problémov s ohľadom na celkovú spokojnosť klienta. Návšteva ambulancií sa skladá zo vstupnej konzultácie a vyšetrenia a následnej celkovej kontroly zdravotného stavu. K dispozícii sú okrem všeobecného lekárstva špecializácie ako ortopédia, gastroenterológia, kardiológia, urológia, imunoalergológia, oftalmológia či endokrinológia.

„Zakladáme si na odbornom a proklientskom prístupe, klient je u nás na prvom mieste. Poskytujeme také služby, ktoré klientom dokážu doslova predĺžiť život. Základnou jednotkou pri určovaní zdravotného stavu pacienta sú pre nás dáta. Tie získavame prostredníctvom personalizovanej diagnostiky, prispôsobenej našim klientom,“ vysvetlil garant konceptu Polikliniky Váš Lekár MUDr. Boris Bajer, PhD.

thumbnail_cakaren_PLK.png Poliklinika Váš Lekár Čakáreň polikliniky

Súčasťou ročného členstva Polikliniky Váš Lekár je rozšírená preventívna prehliadka, k dispozícii je pacientom 23 špecialistov a aj doplnkové pracoviská. Špecializované ambulancie však môžu ľudia navštíviť aj samostatne.

Viac informácií nájdete aj na: https://poliklinika.vaslekar.sk/


IMG_8546.jpg Poliklinika Váš Lekár
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok