Okrem rozvodu čelí Brad Pitt aj policajnému vyšetrovaniu

SITA
22.9.2016 17:54

Amerického herca Brada Pitta vyšetruje losangeleská polícia pre napadnutie dieťaťa. Americkému týždenníku People potvrdil informáciu nemenovaný zdroj.

Okrem rozvodu čelí Brad Pitt aj policajnému vyšetrovaniu
SITA/AP

Päťdesiatdvaročný herec údajne verbálne a fyzicky napadol jedno z jeho detí na palube súkromného lietadla, kde boli v tom čase aj jeho manželka, herečka Angelina Jolie, s ktorou sa v súčasnosti rozvádza, a tiež ich ďalšie deti. Herec bol údajne pod vplyvom alkoholu.

Podľa zdroja z jeho okolia vníma Pitt vyšetrovanie veľmi vážne. "Povedal, že k žiadnemu napadnutiu nedošlo," dodal zdroj magazínu People.

Správu o herečkinej žiadosti o rozvod potvrdil v utorok jej právny zástupca Robert Offer. Angelina Jolie určila ako dôvod neprekonateľné rozdiely, pričom vyhlásila, že sa tak rozhodla pre dobro rodiny. Podľa právnych dokumentov uviedla ako dátum odlúčenia minulý štvrtok. Štyridsaťjedenročná držiteľka Oscara žiada losangeleský súd o plnú starostlivosť o všetky deti s tým, že ich Pitt môže navštevovať. Výživné na deti či manželské alimenty od neho nepožaduje.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok