Gáborík sa snažil dovolať Ružičkovi, no neúspešne. Hokej je teraz druhoradý, tvrdí Valábik

ta3
5.3.2024 15:38

Po videu s bielym práškom na tanieri sa o Adamovi Ružičkovi príliš nehovorilo. Na sociálnej sieti sa o jeho situácii bavili bývalí hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik. Upozornil na to portál šport.sk.

26august2021_KvlifikaciaOH22_Slovensko_Rakusko_Hokej_6806048.jpg
TASR/Martin Baumann

Obrovská chyba

Zmluvu s Ružičkom rozviazala Arizona Coyotes po tom, čo ho klub umiestnil na nepodmienečnú listinu nechránených hráčov a nikto si ho z nej nestiahol, píše šport.sk.

„Pokúšal som sa s ním spojiť, ale nepodarilo sa mi to. Bola to obrovská chyba, ale je to mladý chalan,” povedal Gáborík v live streame na sociálnej sieti.

Valábik si myslí, že sa dáva aktuálne dokopy. „Neviem, či s tým má problém alebo nemá, čo sa týka nejakej závislosti. V prvom rade si musí dať dokopy svoj život. Hokej je teraz druhoradá vec.”

Zatvorené dvere

Možno je aj dobré, že sa toto stalo, že to nevyústilo do iných problémov, pokračoval Gáborík. „Napríklad, že by sa predávkoval, sadol do auta a niekoho zrazil, nedajbože. Takže, keď hľadám nejaké pozitívum, tak toto je asi jediné.”

Dvere do NHL si však zrejme zatvoril. „Tým, že nebol až taký etablovaný hráč v NHL, o ktorého by sa kluby priam bili, cesta do NHL už bude minulosťou. Ale keď sa dá dokopy, tak hokej bude hrať a niekto mu tú šancu dá.“

Ozrejmil, že Ružička by sa mal dať do poriadku a až tak začať niekde v rámci Európy. „Budem mu držať palce,” dodal Gáborík.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok