VIDEO: Polčasová šou neodmysliteľne patrí k Super Bowlu. Usher predviedol tanec na kolieskových korčuliach

Usher sľúbil veľkolepú šou a sľub aj dodržal, píše CNN. Americký spevák bol hlavnou hviezdou v polčase Super Bowlu.

Usher Super Bowl
Foto: TASR/AP

Športový sviatok pre Američanov sa konal v Las Vegas. Víťaz Grammy odštartoval šou, ktorú sledujú milióny divákov po celom svete, piesňou "Caught Up". Sprevádzali ho tanečníci, "showgirls" a akrobati. Odkazoval tým aj na svoje predstavenia v Las Vegas, informuje CNN.

Nasledovala pieseň “U Don’t Have to Call” a "Spotlight". Po tejto piesni sa obrátil a uviedol speváčku Aliciu Keys, s ktorou zaspievali ich duety “If I Ain’t Got You” a “My Boo.”

Keďže by to nebolo predstavenie Ushera, keby nespomenul svoje rodné mesto Atlanta, jeden z najznámejších producentov tohto mesta Jermaine Dupri predstavil piesne “Confessions,” nasledovala “Let It Burn” a “U Got It Bad.”

Pozrite si celé predstavenie na Super Bowl:

Zadarmo

Neskôr sa k nemu pridala speváčka H.E.R. na gitare. Usher po jej piesni prišiel na pódium, kde spieval a zároveň tancoval na kolieskových korčuliach. Nasledoval ďalší hudobný hosť Lil Jon s jeho známou frázou “Turn Down For What?”

To predznačovalo spoločný hit Ushera, Lil Jona a rappera Ludacrisa "Yeah!". Ide o najúspešnejšiu skladbu amerického speváka.

Usher často v rozhovoroch hovoril, že táto šou je preňho oslavou toho, čo dokázal a zažil počas svojej kariéry.

Hoci Usher za vystúpenie nedostane žiadne peniaze, medzi výhody vystúpenia v polčase Super Bowlu patrí publicita udalosti, získanie nových fanúšikov a navýšenie čísiel na sociálnych sieťach a streamovacích službách, píše totalprosports.com.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok