FOTO: Šaty zo zlatých špendlíkov aj odhalené hrudníky. Pozrite si, ako vyzerala móda na Grammy (+anketa)

ta3/KG/SB
5.2.2024 17:25

Tohtoročné udeľovanie hudobných cien Grammy je za nami. Okrem samotných interpretov a celebrít však zaujali aj ich outfity. Pozrite si výber tých najzaujímavejších.

66th_Annual_Grammy_Awards___Arrivals049373 (1).jpg
Speváčka Dua Lipa

Slávnostnému večeru kraľovala speváčka Billie Eilish, ktorá získala cenu za najlepšiu pieseň roka so skladbou "What Was I Made For?". Nemenej sa darilo aj Taylor Swift, ktorá si pripísala rekordnú štvrtú cenu za najlepší album.

Odvážne outfity

Pozornosť však nepútali len víťazi či víťazky. Okrem hudby totiž hrali prím aj outfity. Speváčka Miley Cyrus prišla v šatách, ktoré boli vyrobené zo zlatých špendlíkov. Rapperka Doja Cat strhla na seba pozornosť priesvitnými šatami s korzetom, z ktorých jej vykúkali bradavky. 

Pred pár rokmi by sme však podobne odvážne outfity nevideli. "Bolo obdobie, keď organizátori Grammy zakazovali hviezdam, aby prišli v odhaľujúcich šatách," pripomenul redaktor a módny publicista Zdeno Gáfrik v relácii ta3.

Celý rozhovor s módnym publicistom Zdenom Gáfrikom si môžete pozrieť nižšie

Anketa

Ako hodnotíte módu z červeného koberca na udeľovaní cien Grammy?

Hrozné oblečenie
- %
Krásne róby
- %
Neohúrila ma
- %
Nezaujímam sa o módu
- %
Celkovo hlasov: 46

Prevládala biela

Na červenom koberci sa objavili aj tmavé róby, no prevládali bledé farby, najmä biela či krémová. V bielych šatách sa predviedla napríklad speváčka Kelly Clarkson či Madison Beer.

Udržateľná móda

Miesto na červenom koberci mali aj archívne modely, ktoré vytiahli tri speváčky, pripomenul redaktor Gáfrik. Speváčka Olivia Rodrigo mala na sebe róbu z roku 1995 z dielne zosnulého návrhára Gianniho Versaceho.

Druhou speváčkou, ktorá siahla po archívnom kúsku, bola Carolina Polachek. Na sebe mala šaty Oliviera Theyskensra z roku 1998. Moderátorka Laverne Cox si obliekla model z roku 2015.

Pozrite si výber najzaujímavejších outfitov z udeľovania hudobných cien Grammy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok