Z okna vyskočila žena s bábätkom v náruči, dieťa zázračne prežilo

TA3 TASR
11.9.2016 14:40

Polícia vyšetruje okolnosti smrti 33-ročnej ženy a zranenia ročného dieťaťa, ku ktorým došlo 10. septembra popoludní za doposiaľ nezistených okolností v Trstenej v okrese Tvrdošín. Žena mala zomrieť na následky pádu z deviateho poschodia bytového domu. Dieťa pád prežilo a jeho stav je nateraz stabilizovaný.

Z okna vyskočila žena s bábätkom v náruči, dieťa zázračne prežilo
TASR/Martin Pavelek

"V súvislosti s touto udalosťou vykonávame všetky potrebné procesné úkony za účelom objasnenia skutku. Z dôvodu možného zmarenia alebo sťaženia objasnenia a vyšetrenia veci nebudeme k prípadu poskytovať žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania," uviedol žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

Dieťa, ktoré utrpelo zranenie, sekundárne prevážali aj leteckí záchranári z Air Transport Europe, potvrdila hovorkyňa Zuzana Hopjaková. "Žilinská posádka prevzala na futbalovom ihrisku v Trstenej dieťa, ktoré pri páde utrpelo poranenie rebier, hlavy a krčnej chrbtice. Vrtuľník smeroval do Univerzitnej nemocnice v Martine," dodala.

Podľa informácií portálu pluska.sk sa malé dieťa zachytilo na prístrešku. Svedkovia ihneď volali záchranku, ktorá bola na mieste do pár minút. Žene už pomôcť nedokázali, stav malého chlapčeka je stabilizovaný.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok