Korčok priniesol do parlamentu vyzbierané podpisy. V boji o palác pôjde o všetko, odkazuje prezidentský kandidát

ta3/Patrik Mindžák, Tamara Lesná
19.1.2024 14:15 , Aktualizované: 19.1.2024 18:33

Prezidentský kandidát Ivan Korčok prišiel do podateľne Národnej rady SR odovzdať podpisy občanov za jeho kandidatúru. Vyzbieral ich vyše 40-tisíc. Informoval o tom na tlačovej konferencii.

Spolupráca a jasný postoj

Korčok do parlamentu priniesol vyše 40-tisíc podpisov pod svoju prezidentskú kandidatúru.

„Posledné dni a týždne ukazujú, že prezidentské voľby, ktoré nás čakajú, budú veľmi dôležité pre našu krajinu. A to aj pre vládu, ktorá si myslí, že môže všetko. Tiež, či táto mocenská garnitúra ovládne v prezidentských voľbách naozaj všetko,“ priblížil.

Ako prezident by sa dokázal ozvať, keď sa budú diať veci, ktoré sa diať nemajú. „Ide o to, či v prezidentskom úrade bude asistent predsedu vlády alebo niekto, kto na jednej strane dokáže spolupracovať, ale aj prejaviť jasný postoj voči veciam, ktoré nie sú v poriadku.“

Na rozdiel od predsedu Hlasu Petra Pellegriniho chce ponúknuť 30 rokov služby Slovenskej republike. „Chcem ponúknuť nezávislosť a nadstraníckosť. Chcem občanom hovoriť pravdu.“

„Slovensko je krajina, v ktorej dnes cítiť sklamanie, rozčarovanie aj dezilúziu. Je mi veľmi ľúto, že tento pocit sklamania a dezilúzie prichádza najmä od mladej generácie,“ dodal Korčok s tým, či že ich chce počúvať, keďže tvrdí, že v súčasnosti to „takmer nikto“ nerobí.

Pozrite si celú tlačovú konferenciu Ivana Korčoka nižšie:

Pozrite si, ako Korčok odovzdal 40-tisíc podpisov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok