SFZ získal platinového partnera, spoluprácu využijú aj kluby

TA3 TASR
2.9.2016 13:45

Spoločnosť AAA Auto sa stala novým platinovým partnerom Slovenského futbalového zväzu. Dohodu o spolupráci podpísali prezident SFZ Ján Kováčik a generálna riaditeľka AAA Auto Karolína Topolová.

"Na spoluprácu sa ja osobne teším. Ťažiť z nej budú aj regionálne futbalové zväzy a fortunaligové kluby. Každý klub obdrží dve autá a ďalšie dve autá budeme mať k dispozícii my v rámci zväzu. Pre nás je dôležité, že autá sa budú obmieňať, u nás budú maximálne štyri až šesť mesiacov," uviedol šéf SFZ Kováčik.

"Pre nás je cťou byť partnerom Slovenského futbalového zväzu. Naša spoločnosť zamestnáva 2400 zamestnancov, väčšina z nich sú muži a tí fandia futbalu. Mnoho z nich na mňa už niekoľko rokov tlačilo, aby sme sa spojili s niečím pre nich zaujímavým. Sme radi, že môžeme pomôcť a prispieť slovenskému futbalu, na ktorý sú hrdí naši zákazníci i naši zamestnanci," povedala šéfka spoločnosti Karolína Topolová a dodala, že spoločnosť AAA Auto ročne predá 63.000 automobilov a pôsobí v štyroch krajinách Európy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok