Na bezpečnostnom veľtrhu budú vystavovatelia z USA aj z Ruska

TA3 TASR
2.9.2016 10:29

Zabezpečovacia technika, informačná bezpečnosť, požiarna ochrana a záchranné systémy. S tým všetkým sa budú môcť stretnúť návštevníci 20. ročníka medzinárodného veľtrhu Security Bratislava, ktorý bude spojený s Medzinárodným sympóziom Akadémie policajného zboru v Bratislave.

Na bezpečnostnom veľtrhu budú vystavovatelia z USA aj z Ruska
SITA

Konať sa bude 7. až 9. septembra. Na veľtrhu sa predstaví približne 50 vystavovateľov z celého sveta. Organizuje ho Expo Design a odbornými garantmi sú Ministerstvo vnútra SR, Prezídium Policajného zboru SR, Akadémia policajného zboru v Bratislave, Horská záchranná služba, Prezídium Hasičského a záchranného zboru a ďalší. Podujatie by mal otvoriť minister vnútra Robert Kaliňák.     

"Myšlienka veľtrhu vznikla krátko po revolúcii ešte v čase federálneho Československa. Jedným z hlavných cieľov bolo predovšetkým priblížiť verejnosti bezpečnostnú techniku ako nástroj prevencie. Aby obyvatelia vedeli, aká technika sa používa na ochranu," povedal riaditeľ veľtrhu Vladislav Drgonec.

Veľtrh má ľudí naučiť aj to, ako správne používať bezpečnostnú techniku. Neraz sa totiž podľa Drgonca ukázalo, že pri zabezpečení nezlyhala technika, ale ľudský faktor. Na veľtrhu sa má predstaviť do 50 priamych vystavovateľov renomovaných spoločností z Čiech, USA, Veľkej Británie, Nemecka, Rakúska, Ruska a Slovenska. Prinesú produkty približne 300 výrobcov z celého sveta.

security-banner-6x6-2016-b_0a000002-37cd-8c1d.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok