Tvorte obsah pre ta3 spolu s nami. Aplikácia mREPORTÉR poskytuje možnosť priamo sa spolupodieľať na vysielaní či obsahu na webe

ta3
21.12.2023 14:17 , Aktualizované: 25.1.2024 13:46

Služba mREPORTÉR umožní divákom a čitateľom ta3 spolupodieľať sa na obsahu zverejnenom ako vo vysielaní, tak i na webe. Aplikácia umožňuje odosielať aktuálne spravodajské videá a fotografie z vášho telefónu priamo do našej redakcie.

Videá a fotografie vytvoríte priamo cez aplikáciu mREPORTÉR a tie najlepšie a spravodajsky zaujímavé budete môcť vidieť v našom televíznom vysielaní a tiež na webe ta3.  

Ako natočiť skvelé a pútavé video?

Ak natáčate aktuálnu udalosť, napríklad požiar alebo prírodnú katastrofu, snažte sa video odoslať čo najrýchlejšie. Čím skôr nám ho pošlete, tým väčšiu šancu má na zverejnenie v televíznom vysielaní a na webe ta3.

Zaujímajú nás aj videá z kultúrnych či športových udalostí, vaše zážitky z cestovania a dovoleniek a tiež veci, ktoré vás vo vašom regióne trápia.

Natočte video priamo v aplikácii

Natáčanie začnete kliknutím na červené okrúhle tlačidlo na ľavej spodnej strane displeja. Natáčanie môžete prerušiť stlačením tlačidla pauza a opäť v ňom pokračovať stlačením červeného okrúhleho tlačidla. Môžete tak natočiť do jedného videa viac záberov. Keď budete s výsledkom videa spokojní, kliknite na tlačidlo Uložiť a prejdete k ďalšiemu kroku pred odoslaním videa.


Staň sa naším reportérom ta3 Staň sa naším reportérom

Môžete použiť aj video z vašej galérie

Aplikácia mREPORTÉR umožňuje posielať videá a fotky zhotovené aj mimo aplikácie. Jednoduchým spôsobom vyberiete video z galérie, a potom vyplníte názov videa, popis a odošlete ho priamo k nám do redakcie.

Lepšie je točiť video na šírku

Videá natáčajte na šírku. Aplikácia samotná vás k tomu vyzve. Samozrejme, ak budete svedkom spravodajskej udalosti a zabudnete otočiť svoj mobilný telefón, budeme radi aj za video na výšku. Na šírku však video vyzerá lepšie a lepšie ho tak využijeme v televíznom vysielaní.

Názov videa je kľúčový

Správne pomenovanie a popis videa nám pomôžu pri jeho spracovaní a zaradení či už na webových stránkach alebo priamo do vysielania.

Najlepšie videá zverejníme

V momente, keď nám video odošlete, skontrolujú ho naši editori a ak nebude v rozpore s podmienkami použitia, radi ho zverejníme, použijeme.

Kde nájdete aplikáciu?

Aplikáciu sme pripravili pre užívateľov smartfónov s operačným systémom Android, tak aj iOS.

Stiahnuť si ju môžete na Google Play.

Google Play ta3 Google Play

Stiahnuť si ju môžete aj cez App Store.

App Store ta3 App Store
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok