Slovan predviedol v poslednej tretine senzačný obrat proti Torpedu

TASR SITA
29.8.2016 23:07

Hokejistom Slovana Bratislava pomohlo domáce prostredie a prvýkrát v novej sezóne KHL 2016/17 si pripísali body, navyše všetky tri. Pri premiére pred vlastnými fanúšikmi zvíťazili v pondelok nad Torpedom Nižnij Novgorod po dramatickom priebehu 7:4.

Slovan predviedol  v poslednej tretine senzačný obrat proti Torpedu
SITA/Marek Mrviš

Slovan Bratislava získal v Kontinentálnej hokejovej lige prvé tri body do tabuľky Západnej konferencie, hoci to tak v dueli proti Nižnému Novgorodu prvé dve tretiny vôbec nevyzeralo.

"Belasí" mali lepší štart do zápasu, no svoju aktivitu nedokázali pretaviť na gól. Hostia si na svoju šancu počkali do 17. minúty a išli do vedenia po strele Rasskazova. V 25. minúte vyrovnal Švarný, ale Torpedo odpovedalo ďalšími dvomi gólmi. V záverečnom dejstve však prišiel uragán Slovana, ktorý strelil šesť gólov a otočil na 7:4. Postupne sa presadili Nedorost, Jeglič, Taffe, Plastino, Valský a Meszároš, za hostí Gračjov.

fan_0a000002-a2f1-32eb.jpg

Slovenský zástupca v nadnárodnej súťaži tak poskočil z posledného na 10. miesto tabuľky Západnej konferencie. Najbližšie sa stretne už v stredu o 19.00 h, keď nastúpia proti HK Soči.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok