V Bratislave električka narazila do kuriéra s jedlom bez helmy. Muž si odniesol ťažké zranenia

ta3/TASR
1.12.2023 12:09

Na Miletičovej ulici v Bratislave došlo vo štvrtok večer (30. 11.) k nehode cyklistu s električkou. Cyklista, ktorý nemal helmu, utrpel zrážkou ťažké zranenia hlavy a hrudníka, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz do nemocnice. Informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

407390933_662082312785872_7660242747532506589_n.jpg
Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Vyjadrenie polície

"Počas jazdy električky mestskej hromadnej dopravy v úseku Miletičovej ulici v smere na Trnavské Mýto v blízkosti nákupného centra vošiel náhle do jazdnej dráhy električky cyklista s ruksakom jednej z kuriérskych spoločností prepravy jedla. Vodič električky zrážke už zabrániť nedokázal," opísal Szeiff.

Policajti u vodiča električky nezistili prítomnosť alkoholu v dychu.

Poverený policajt v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Opatrnosť a disciplína

Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby boli opatrní, disciplinovaní a predvídaví. Zároveň apeluje aj na chodcov, cyklistov a osoby na kolobežkách, aby sa pred vstupom na cestu presvedčili, že svojím pohybom na vozovke neohrozia seba ani ostatných účastníkov cestnej premávky.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok