Šaľou otriasla bratovražda. Tichá a bezproblémová rodina, hovoria zhrození susedia

ta3
27.11.2023 07:09 , Aktualizované: 27.11.2023 16:42

Pri rodinnej tragédii v Šali prišli v skorých ranných hodinách o život dvaja ľudia, ďalší dvaja skončili v nemocnici s bodnými poraneniami. Syn zaútočil nožom na svojich rodičov a brata, následne vyskočil z okna na siedmom poschodí. Prípad policajti vyšetrujú ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

Útočník vyskočil z okna

Tragédia sa odohrala v byte na štvrtom poschodí na Hollého ulici v mestskej časti Veča, kde 23-ročný syn, študent medicíny, zaútočil nožom na svojich rodičov a 17-ročného brata. Následne prešiel na siedme poschodie a vyskočil z okna na chodbe.

Rodičia skončili s poranením hrudníka v nemocnici, brat útok neprežil. Útočník po skoku zraneniam podľahol.

Podľa mestskej polície v Šali išlo o slušnú rodinu, s ktorou polícia doposiaľ nikdy nemala problém. Podľa našich informácií žila v dome asi tri roky. Susedia uviedli, že išlo o tichú rodinu, ktorá so susedmi príliš nekomunikovala.

„Ráno som počul, ako keby niečo vypadlo z okna. Zadunelo to. Absolútne som však nevedel, o čo ide. Dozvedel som sa o tom, až keď mi zavolal kamarát, že v našom vchode sa stala vražda. Potom som tu už videl kopu policajtov a dve sanitky,“ povedal pre Pravdu jeden zo susedov.

Motív útoku nie je známy.

Záchranári po príchode na miesto činu u dvoch osôb konštatovali smrť. "Dve ďalšie osoby boli po prvotnom ošetrení transportované do nemocníc s poranením hrudníka," dodali. Prvé správy však hovorili o troch mŕtvych, neskôr informáciu záchranári aktualizovali.

Prípad vyšetrujú kriminalisti

Polícia prijala oznámenie o tragickej udalosti o 05.26 hod.

Policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre aktuálne vykonávajú potrebné úkony v súvislosti s prípadom obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti s rodinnou tragédiou v Šali to potvrdila Jana Šinková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Detaily tragédie, ktorá sa stala v Šali, sme bližšie rozoberali s redaktorom Richardom Bolješikom.

Rodičia nie sú v ohrození života

Otec rodiny je hospitalizovaný v nitrianskej nemocnici. Jej hovorkyňa Tatiana Kubinec potvrdila, že pacient bol do nemocnice privezený s viacerými bodnými poraneniami. Jeho stav je vážny, nie však kritický.

Matka je hospitalizovaná v nemocnici v Galante. Jej stav označila nemocnica ako stabilizovaný.

Pozrite si prvý živý vstup redaktorky Moniky Hajko zo Šale:

Pozrite si druhý živý vstup redaktorky Moniky Hajko zo Šale:

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok