Mesiace bol pod paľbou a agresiou, teraz tréner Calzona posiela kritikom tvrdú odpoveď

21.11.2023 11:33

Francesco Calzona, tréner slovenskej futbalovej reprezentácie, posiela údajne posledný odkaz svojim kritikom. Po postupe na EURO 2024 prirovnal názory niektorých expertov k tým k ľuďom, "čo idú o piatej ráno z baru a vypili tam desať pív," píše web Športový Čas.

20230510_Calzona3989963.jpg
Foto: TASR/Pavel Neubauer

Vyjadrenie Taliana

Po nedeľnej (19.11.) výhre v Bosne a Hercegovine sa tréner slovenskej reprezentácie vyjadril na adresu kritikov, čo si všimol portál Športový Čas. „Nemám rád súboje. Boli to však mesiace, čo som bol pod paľbou a agresiou, a to som zažil premiérovo vo svojej kariére. Je to vec, ktorá ma zabolela,“ povedal.

„Je to približne sedem, osem osôb, ktoré stále kritizujú,“ prezradil Calzona s tým, že si myslí, že spomenutým osobám nejde o dobro slovenského futbalu.

„Najhoršie na tom je, že nerozprávajú o tom, čo sa deje na ihrisku. Hodnotia iba to, či sme hrali dobre, alebo zle. Používajú také isté slová, ako ľudia, čo idú o piatej ráno z baru a vypili tam desať pív,“ smeroval na expertov.

Anonymné odkazovanie

Inklinovaní kritici slovenského futbalu podľa Taliana nie sú zvyknutí rešpektovať ostatných. Napriek tomu, že mená ľudí, ku ktorým sa prihováral nekonkretizoval, naznačil, že ide o bývalých spoluhráčov. „Moji hráči boli z kritických slov sklamaní ako prví, lebo s niektorými tými expertmi spolu hrávali, a preto ich to bolí.“

Hráči reprezentujúci Slovensko však majú podľa trénera podobný prístup k hodnoteniam kritikov ako on sám. K vyjadreniam sú odolnejší a stávajú sa "silnejšími".


zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok