Tragédia na škole: Chlapec po páde zo strechy zomrel, polícia pracuje s verziou usmrtenia

21.11.2023 09:46 , Aktualizované: 21.11.2023 12:44

V obci Parchovany neďaleko Trebišova skočil zo strechy základnej školy len 15-ročný žiak. Chlapca previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahol.

Škola
Foto: Facebook/Základná škola Parchovany - official

Na prípad upozornil ako prvý portál Nový Čas. Podľa webu údajne chlapec zo strechy skočil v pondelok počas prestávky.

"Udalosťou sa zaoberá vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove, ktorý vedie vyšetrovanie pre trestný čin usmrtenia," uviedla košická krajská hovorkyňa Jana Mésarová. Polícia vzhľadom na citlivosť prípadu aj s prihliadnutím na vek poškodenej osoby bližšie a podrobnejšie informácie k prípadu poskytovať nebude.

Veselý chlapec, no bojoval s depresiami

Nešťastný incident otriasol aj spolužiakmi. Tí ho označili za veselého a vysmiateho chlapca, ktorý však bojoval s depresiami, pre ktoré ho mama nepúšťala von. 

Chlapec mal vyskočiť počas prestávky pred piatou vyučovacou hodinou. "Najprv cez okno vyšiel rebríkom na strechu a následne odtiaľ skočil na zem. Po tom, čo sa stalo, vyučovanie prerušili. Všetci v triede sme plakali,“ opísal pre portál jeden zo spolužiakov. 

Na mieste zasahovali záchranári, ktorí chlapca previezli do nemocnice. "Pacient, žiaľ, napriek enormnej snahe zdravotníkov zraneniam podľahol," potvrdila trebišovská nemocnica.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok